TRAVELLERS' CLUB FINLAND RY (TCF)

Puheenjohtajalta 31.5.2011

Takanamme on yksi kaikkien aikojen tapahtumarikkaimmista keväistä. Pohjois-Afrikan kansannousut, Japanin tsunami, Osama Bin Ladenin kuolema, eteläisten EU-valtioiden finanssikriisit jne. Saksan uunituore päätös luopua kokonaan ydinvoimasta herättää paljon kysymyksiä. Meillä Suomessa oli jytkyvaalit ja niiden seurauksena ovat menossa hankalat hallitusneuvottelut.  Kevättä 2011 onkin verrattu uutisarvoltaan viime vuosituhannen viimeisen vuosikymmenen alkuun, kun Berliinin muuri kaatui ja kommunismin ja sosialismin valtarakenteet sortuivat. Tulevaisuus on nytkin aika lailla hämärän peitossa.

 

Globaalilla tasolla on siis tapahtunut varsin paljon. Meillä Travellers´ Clubissa on toiminta ollut huomattavasti rauhallisempaa ja ennalta arvattavampaa. Miksi muuttaisimmekaan perinteisiä, hyväksi havaittuja toimintamuotojamme kun ne tuntuvat tyydyttävän isoa osaa jäsenkunnasta. Sama määrä, noin 50-60 veljeä on mukana veljesilloissa ja matkoille osallistuminen on kiitettävää. Lisää osallistujia kuitenkin mahtuu sekä klubi-iltoihimme että matkoillemme. Käyttäkää hyvät veljet hyväksenne nimenomaan teitä varten suunniteltua ohjelmaamme, osallistukaa ja olkaa aktiivisia. Vain sillä tavoin saatte vastinetta jäsenyydellenne. Tervetuloa mukaan.

 

Melko kolean kevään jälkeen edessämme on toivottavasti jälleen kaunis kesä. Levätään, nautitaan kauniista luonnostamme ja kerätään voimia pian taas edessä olevaan syys- ja talvikauteen.

 

Toivotan veljille leppoisaa ja lämmintä kesää!

 

Pekka Sirviö

Julkaisujärjestelmänä
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin