TRAVELLERS' CLUB FINLAND RY (TCF)

Puheenjohtajalta 15.12.2013

 

Hyvät TCF-veljet

 

Vuosi vaihtuu ja alkaa klubimme juhlavuosi. Klubi täyttää ensi vuonna 20 vuotta.  Ensimmäisenä juhlavuoden merkkinä on klubin valokuvallisen matrikkelin julkaiseminen.  Vielä eivät kaikki veljet ole toimittaneet valokuvaansa ja toivoisin, että puuttuvat kuvat saadaan, jotta matrikkelista tulisi kattava. Merkkivuoden juhlallisuudet ovat suunnitteilla ja niihin palataan myöhemmin.

 

Vuosikokouksessa 13.11.2013 valittiin ensi vuoden puheenjohtajaksi Risto Wartiovaara ja varapuheenjohtajaksi ja vuoden 2015 puheenjohtajaksi Jukka Nyrölä. Toivotan onnea ja menestystä tuleville puheenjohtajille.

 

Muut hallituksen jäsenet ensi vuonna ovat varapuheenjohtaja Juhani Erma, klubimestari ja viestintävastaava Esko Vartiainen, varainhoitaja ja sihteeri                Kari Vaalas ja muut jäsenet Heimo Aho, Pekka Sirviö, Johannes Koroma, Olli Koskimies ja Jouko Ruissalo. Hallitustehtävästä luopui klubin emeritus puheenjohtaja Jere Lahti, jolle esitän lämpimät kiitokset klubin toiminnassa tehdystä aktiivisesta työstä.

 

Kun kauteni klubin puheenjohtajana päättyy, haluan kiittää kaikkia veljiä saamastani tuesta ja miellyttävästä yhteistyöstä.  Erityisesti haluan erikseen kiittää niitä veljiä, jotka ovat aktiivisesti tehneet ehdotuksia veljesiltojen ohjelmasta ja matkojen kohteista.

 

Toivotan kaikille teille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta.

 

Juhani Erma

 

 

 

 

Julkaisujärjestelmänä
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin