TRAVELLERS' CLUB FINLAND RY (TCF)

Mekong joen risteily18.10. - 30.10.2019

13 vuorokautta

RYHMÄ ON TÄYNNÄ, VAPAITA PAIKKOJA SAATTAA LÖYTYÄ

Veljestiedotteessa 5 kerrottiin klubimme 2019 kaukomatkasta Mekong-joelle. Ilmoitusaika oli siinä turhan tiukka ja siksi pyynnöstä olemme saaneet jatkoaikaa ilmoittautumisille.

 

Matka tehdään 18.10. – 30.10.2019 lentämällä Bangkokin kautta Kambodzan Siem Riepiin (Angkor Wat), jossa majoitumme viiden tähden Le Meridien hotelliin, lepäilemme ja tasaamme aikaeroa sekä tutustumme Angkor Watiin.  Aloitamme risteilyn 21.10 Mekong-jokea pitkin kohti Vietnamia ja HO Chi Minh-Cityä, jonne saavumme 28.10. Majoitumme samoin siellä viiden tähden hotelliin, Pulman Centreen. Kotimatkan aloitamme myöhään iltapäivällä 29.10, ja lennämme Hong Kongin kautta Suomeen, jonne saavumme aamulla 30.10.2018.

 

Mekong-joella risteillään siis kahdeksan leppoisaa päivää ja matkan varrella ehditään hyvin pysähtyä reitin varrella oleviin moniin käyntikohteisiin ja tutustua paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin. Yksityiskohtaisempi matkakuvaus löytyy myös tämän tiedotteen liitteenä.

Risteilyaluksessa on valittavissa kolmenlaisia hyttejä, jotka kaikki ovat tilavia ja sijaitsevat pääkannella tai sen yläpuolella olevilla kahdella hyttikannella. Risteilyn varustamo on AmaWaterways, jota Matkatoimistomme Soile Tours on käyttänyt aikaisemminkin ja josta kokemuksia on myös Suomalaisen Klubin jäsenillä. Klubi teki vastaavanlaisen matkan vuonna 2010, ja matkasta on kuulunut hyvinkin positiivista palautetta.

 

Ryhmämme mukana on alusta alkaen myös suomalainen matkanjohtaja.

Matkan hinta/hlö on hyttiluokasta riippuen €4480 - €5162 ja ylellisemmässä sviitissä €6423. Hintaan sisältyy mm.: lennot turistiluokassa, majoitus 5 tähden hotelleissa kahden hengen huoneissa aamiaisella 2 yötä ennen ja 1 yö jälkeen risteilyn, majoitus valitussa hyttiluokassa 2 hengen hytissä, hotelleissa aamiaiset, lounas ja 2 illallista Siem Riepissä sekä lounas Ho Chi Minh Cityssä. Risteilyllä täysihoito eli aamiainen, lounas, päiväkahvi/tee, välipaloja loungessa ja päivällinen, juomat risteilyllä, viiniä aterioilla, sekä risteilyn aikana paikallinen olut/virvoitusjuoma/alkoholi sekä kahvi ja tee, ohjelman mukaiset kansainväliset opastetut retket sisäänpääsyineen, laivan ohjelma sekä suomalaisen matkanjohtajan palvelut matkalla sekä alv.

 

Hintaan eivät sisälly muut juomat, kansainvälisen käytännön mukaiset juomarahat, matkavakuutus, mahdolliset maastalähtöverot, Kambodzan viisumi (n. 40 Usd).

Lisätietoja antaa mielellään vuoden 2019 puheenjohtaja Niilo Oksa sekä matkan järjestäjä, Soile Toursin Anne Nordström. Ilmoittautumiset suoraan Soile Toursille, Anne Nordström, puh. 09 412 9344 tai sähköpostilla:   

Ilmoittautuminen 7.12.2018.

 

Mekong joen risteily.pdf

Mekong joen risteily.pdf

Julkaisujärjestelmänä
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin